За нас

»
Частно летище „СЛЪНЧЕВ БРЯГ“ е разположено в живописна природна местност, на 6 км. западно от едноименния летен курортен комплекс Слънчев бряг и на 20 км. от Международно летище БУРГАС.
В административно-териториален аспект, Летище „Слънчев бряг“ е част от ОБЩИНА НЕСЕБЪР, чиито стабилни климатични условия и отлично развита инфраструктура, я утвърждават като най-големия туристически агломерат по Българското Черноморие. Непосредствената близост на частно летище „СЛЪНЧЕН БРЯГ“ с ваканционните селища Елените, Св. Влас, с. Равда и град Несебър, в комбинация с живописната природна красота на вечнозелените Старопланински гори и плодородните лозя по южните склонове на язовир Порой, го превръщат в райски кът за отдих и почивка през цялата година. За любителите на балнеологията, намиращия се на 20 км от град Поморие предлага на своите посетители горещи минерални и соленоводни извори, отворени за посещения през цялата година.


На територията на частно летище „СЛЪНЧЕВ БРЯГ“ е разположен хангар за съхранение и поддръжка на самолети, оборудван е и кабинет за обучение на пилоти, както и кабинет за планиране и ръководство на полети. Базираната на летището компания "Съни Скай Еър" ЕООД предлага обучение и проверки на любители пилоти и инструктори NPPL (M) клас А, както и поддръжане на тяхната квалификация. В допълнение се предлагат разнообразни услуги за професионални и любители-пилоти, собственици на самолети с квалификация NPPL (M). Лицензирани пилоти с квалификации LAPL и PPL (A) също имат възможност да опресняват и поддържат своята подготовка. Услугите включват: тренировъчни, въвеждащи и поддържащи полети. 


Всичко изброено до тук, в комбинацията с чистия въздух, наличието на кафе-бар с разхладителни напитки и социална среда на единомислие и интереси, превъщат летище „СЛЪНЧЕВ БРЯГ“ в притегателен център на авиацията в България.


Вижте прогнозата в синоптик.бг

Галерия
За нас
За нас
За нас
За нас
За нас
За нас
За нас