03 Jan 2019 Слънчев бряг В момента: 5C
Скорост на вятъра: 12.87 Посока: WNW Видимост: 25.91

За нас

»
Частно летище „СЛЪНЧЕВ БРЯГ“ е разположено в живописна природна местност, на 6 км. западно от едноименния летен курортен комплекс на Балканския полуостров и на 20 км. от Международно летище БУРГАС.
В административно-териториален аспект, Летище „Слънчев бряг“ е част от ОБЩИНА НЕСЕБЪР, чиито стабилни климатични условия и отлично развита инфраструктура, я утвърждават като най-големия туристически агломерат по Българското Черноморие. Непосредствената близост на частно летище „СЛЪНЧЕН БРЯГ“ с ваканционните селища Елените, Св. Влас, с. Равда и град Несебър, в комбинация с живописната природна красота на вечнозелените Старопланински гори и плодородните лозя по южните склонове на язовир Порой, го превръщат в райски кът за отдих и почивка през цялата година. За любителите на балнеологията, намиращия се на 20 км от град Поморие предлага на своите посетители горещи минерални и соленоводни извори, отворени за посещения през цялата година.
На територията на частно летище „СЛЪНЧЕВ БРЯГ“ бе основан  SUNNY BEACH AEROCLUB, който по настоящем предлага разнообразни услуги за професионални и любители-пилоти, собственици на самолети с квалификация РРL(SA), също както и с квалификация CPL (SA). Услугите включват: тренировъчни и демонстративни полети.
Всичко изброено до тук, в комбинацията с чистия въздух, наличието на кафе-бар с разхладителни напитки и социална среда на единомислие и интереси, превъщат летище „СЛЪНЧЕВ БРЯГ“ в притегателен център на авиацията в България.

Вижте прогнозата в синоптик.бг

Галерия
За нас
За нас
За нас
За нас
За нас
За нас
За нас